امامجمعه فارسان گفت: امروز ايران اسلامي با توطئهي «جنگ ترکيبي» از سوي دشمنانش روبهرو است؛ جنگي پيچيده و همهجانبه. در اين نبرد سنگين، دشمن «اميد» را هدف گرفته است. در اين راستا، دشمن با تمام توان دو ابزار مهم «تحريم» و «تحريف» را عليه ملّت ايران به کار گرفته است.
به گزارش پايگاه خبري تحليلي پيرغار، حجتالاسلام محسن ملک پور در خطبههاي اين هفته نماز جمعه شهر فارسان گفت: خودم و همهي شما نمازگزاران محترم را به رعايت و تقويت و تسديد تقواي الهي دعوت ميکنم. اهل تقوا حج را ابراهيمي انجام ميدهند و در صورت لزوم درصحنههاي مختلف جهاد حاضرند. اميرالمؤمنين عليهالسلام در بخش ديگري از حکمت ۲۴۴ نهجالبلاغه فرمودند: و حجّ را براى تقويت دين واجب کرد؛ و جهاد را براى عزت اسلام واجب کرد.
وي افزود: چرا حج باعث تقويت دين ميشود؟ چون لازمه اين عبادت، اجتماع اکثر پيروان اسلام در يکجا در نهايت ذلت و خشوع و اطاعت در برابر خدا و ديدن تمامى مردم حاضر در اين اجتماع بزرگ از پادشاهان و ديگر مردم است که باعث تقويت دين با همه عظمتش در دل انسان حجگزار مىگردد، امّا در ساير عبادات چنين نيست؛ و جهاد هم که هدف از آن شوکت و قوّت اسلام است، مطلب روشني است و احتياج به توضيح ندارد.
امامجمعه فارسان به آغاز شروع دولت چهاردهم اشاره داشت و بيان داشت: دولت چهاردهم بهزودي کار خود را آغاز خواهد کرد. اکنون سخن اين است؛ مهمترين مأموريت دولت چهاردهم چيست؟ امروز ايران اسلامي با توطئهي «جنگ ترکيبي» از سوي دشمنانش روبهرو است؛ جنگي پيچيده و همهجانبه. در اين نبرد سنگين، دشمن «اميد» را هدف گرفته است. در اين راستا، دشمن با تمام توان دو ابزار مهم «تحريم» و «تحريف» را عليه ملّت ايران به کار گرفته است.
وي تصريح کرد: تحريم هرچند «اقتصاد ملّي» و «معيشت عمومي مردم» را تحتفشار قرار داده، امّا تحريف نيز بهعنوان لبهي ديگر اين قيچي «نشاط و تحرّک و اميد مردم» را هدف گرفته است. مشکلات اقتصادي و معيشتي زمينه و بستري براي پيشبرد جنگ رواني و توطئهي تحريف را به دشمنان ايران اسلامي داده تا از اين طريق، توطئهي يأس پراکني و از بين بردن اميد را با قدرتِ هرچه بيشتر دنبال کنند؛ لذا يک عرصهي بسيار مهم براي بهبود و تقويت اميد و اعتماد ملّت تمرکز جدي مسئولان کشور و در رأس آنان، رئيسجمهور بر حل مسئلهي اقتصاد و بهبود وضعيت معيشت عمومي مردم است.
حجتالاسلام ملک پور به تاسوعا و عاشورا اشاره داشت و گفت: تاسوعا و عاشورا را در پيش داريم از عاشورا و کربلا و حسين عليهالسلام گفتن سنگين است. اتفاقاتي که براي امام افتاد مسائل کمي نبود. براي چه کسي؟ براي حسيني که وقتي اميرالمؤمنين نامش را ميبرد تفديه ميداد و ميفرمود: بابي انت و امي. در بعضي روايات دارد وقتي حسين عليهالسلام را صدا ميزد بلند ميشد ميايستاد؛ نه اينکه مقام امام حسين از اميرالمؤمنين بالاتر است؛ يعني جايگاه رفيعي داشت.
وي اظهار داشت: در روز عاشورا جريان نفاق و زر و زور و تزوير و طراحان خباثت و پليدي تا قيامت رسوا شدند. امامي که در زيارتش عرض ميکنيم: همان مطلبي که در حديث ثقلين گفته شد که عِدل قرآن هستند. شريک يعني وقتي بند کفش را ميبندند ديديد که يک بند اينطرف است يکبند آنطرف است؛ اين دو باهم گره ميخورد کفش را نگه ميدارد؛ ميگويند شريک. امام يک شريک و قرآن هم يک شريک؛ اين دو باهم يک کار را انجام ميدهند.
انتهاي پيام/590پ